• Konferens & Middag

Middag 

Avsluta dagen med att njuta av en riktigt god och välkomponerad middag

2- eller 3-rättersmenyer till er konferens  
(minimum 8 personer)

2 rätter - 325 kr
3 rätter - 385 kr

b

Meny 1

Rostad jordärtskockssoppa smaksatt med tryffel och salvia med knaperstekt sidfläsk

Grillad fläskfilé, cognacglacerade svartrötter, potatis- och timjanbakelse samt kantarellsås

Mörk chokladmousse med saltad karamell och nougatcrunchbotten

Meny 2

Spenatpannacotta toppad med citronmarinerade skaldjur, löjrom och surdegscrisp

Smörstekt torskrygg med sandefjordsås dillmosad färskpotatis och vitlöksstekt havskräfta

Vit chokladmousse med karamelliserat äpple på tryffelbotten

b

Meny 3

Carpaccio på oxfilé serveras med friterad kapris, västerbottensostcrème samt rostad pistagenöt

Helstekt kalvytterfilé med spenat, citron- och bönragu samt burreblanc och olivbakad potatis

Cheesecake med svartvinbärsglaze och färska bär

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.