Middag
Avsluta dagen med att njuta av en riktigt god och välkomponerad middag
2- eller 3-rättersmenyer till er konferens
(minimum 8 personer)
2 rätter - 325 kr
3 rätter - 385 kr


b
Meny 1
Rostad jordärtskockssoppa smaksatt med tryffel och salvia med knaperstekt sidfläsk
Grillad fläskfilé, cognacglacerade svartrötter, potatis- och timjanbakelse samt kantarellsås
Mörk chokladmousse med saltad karamell och nougatcrunchbotten
Meny 2
Spenatpannacotta toppad med citronmarinerade skaldjur, löjrom och surdegscrisp
Smörstekt torskrygg med sandefjordsås dillmosad färskpotatis och vitlöksstekt havskräfta
Vit chokladmousse med karamelliserat äpple på tryffelbotten
b
Meny 3
Carpaccio på oxfilé serveras med friterad kapris, västerbottensostcrème samt rostad pistagenöt
Helstekt kalvytterfilé med spenat, citron- och bönragu samt burreblanc och olivbakad potatis
Cheesecake med svartvinbärsglaze och färska bär