• LUNCH

Vecka 33

Måndag

Räkgratinerad sejfilé med dill- och potatismos samt smörkokt morot

Coq au vin serveras med purjolöksris och crème fraiche

Pasta med rostad vitlökssås, toppad med tomat och buffelmozzarella

 

Tisdag

Gräddig kantarell- och kalvgryta med persiljestekt potatis och rönnbärsgèle

Ugnsbakad kummel med stekt mangold och vitvinssås samt dillkokt potatis

Quinoa- och sötpotatisbiff med basilikacrème och stekt mangold

 

Onsdag

Kalvfärsbiffar med soltorkad tomat, rödvinssky samt potatis- och ramslöksmos

Ångad långa med brytbönor, sparrissås samt broccoli- och potatisstomp

Grillad portabello med salsa verde, brytbönor och klyftpotatis

 

Torsdag

Fläskytterfilé med ostsås, klyftpotatis och parmesanbakad tomat

Torsk med brässerad lök, gräddig musselsås och kokt potatis

Zucchiniburgare med brässerad lök, tryffelaioli och klyftpotatis

 

Fredag

Pennepasta serveras med basilikasås, rostade medelhavsgrönsaker toppad med pastrami

Fisk- och skaldjursgryta med dill, kummin och vitlök

Pennepasta med basilikasås, rostade medelhavsgrönsaker och svamp

 

Plocka din egen sallad med räkor och ägg eller grillad kyckling 89 kr

Dagens lunch 99 kr inkl. sallad, dryck och kaffe

Take away 89kr  Stamgästkort 10 luncher 890:- (personligt) 

Dagens lunch vardagar 11-14

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.